Sense maquillatge, sense embuts i... sense roba. Amb aquesta transgressora premissa com a punt de partida, Cuatro prepara Adán y Eva, adaptació espanyola del dating xou Adam looking for Eve. Aquest sorprenent format proposa un retorn a les arrels més primigènies de les relacions, una curiosa experiència on els participants s'atreveixen a desposseir-se de tot per mostrar-se tal com són. Sense ocultar els seus complexos, sense elements que potenciïn el seu aspecte físic i sense res més al seu voltant que una illa paradisíaca amb els béns bàsics per sobreviure. Despullats per dins i per fora, sense res a amagar ni amb què amagar-se.

Les estratègies de seducció i la recerca del verdader amor es troben en l'actualitat envoltades d'artificis: maquillatge, peces de roba que realcen, amaguen, camuflen o ?retoquen la silueta, una estudiada aparença en un ambient controlat a la perfecció... No obstant això, sorgeix la pregunta: Com resultaria una recerca de parella en unes condicions de màxima naturalitat?

Adán i Eva es va estrenar a Holanda el mes de març passat amb gran èxit de crítica, audiència i públic. A més, en l'últim festival MIPTV ha estat un dels formats més aplaudits, raons per les quals Mediaset i Eyeworks "han anat de la mà en el començament d'aquesta aventura televisiva", ha explicat Manuel Villanueva, director general de Continguts de Mediaset Espanya.

En el programa, homes i dones disposats a trobar la companyia perfecta, i potser l'amor, seleccionats en funció de les seves preferències i personalitats, arribaran a un extraordinari entorn salvatge i inexplorat. Pràcticament un paradís terrenal.