Amar en tiempos revueltos torna a la graella de Televisió Espanyola. Durant aquest estiu els espectadors tindran ocasió de gaudir novament amb la reposició de la primera temporada d'aquesta ficció produïda per Diagonal TV. Segons una informació de FormulaTV, la cadena ja ha començat a promocionar el retorn d'aquesta recordada producció que va donar lloc a l'actual Amar es para siempre (Antena 3) al no renovar per la cadena pública.

Els episodis de la sèrie, ambientada en els primers anys de la postguerra espanyola, es podran veure en l'horari de sobretaula, ocupant durant els mesos de juliol i agost la franja de les 4 de la tarda, que actualment ocupa el polèmic programa presentat per Toñi Moreno, Entre todos. No obstant, aquesta reposició competirà directament amb l'emissió de la seva seqüela d'Antena 3, que seguirà emetent-se durant els mesos d'estiu.

La història d'Amar en tiempos revueltos transcorre a Madrid entre els anys 1936-1945. A través de les històries d'amor i de sofriment de cinc joves, la sèrie s'aproxima a la vida d'aquells anys convulsos, en els quals la societat vivia amagada i sobreviure no era fàcil per a tothom.