Una de les sèries triomfadores en la passada edició dels Emmy, Fargo, es podrà veure a partir d'aquesta nit, a les 22:30h a Canal + Series, en versió doblada o versió original amb opció de subtítols en castellà o en anglès. La ficció, inspirada en la pel·lícula homònima dels germans Coen, compta amb una primera temporada de 10 episodis que ha enamorat el públic i la crítica especialitzada dels Estats Units.

L'adaptació de l'obra escrita per l'escriptor i novel·lista Noah Hawley (Bones, The Unusuals) compta amb Hawley, Warren Littlefield (My Generation, expresident de NBC Entertainment), Joel i Ethan Coen (El gran Lebowsky, No es país para viejos, Valor de ley) i amb Geyer Kosinski, com a productors executius.

Produïda per MGM Television i FX Productions, Fargo explica la història d'un "crim real" basat, per a l'adaptació, en un nou cas amb nous personatges però conservant els assassinats, la marca de la casa i aquest toc Minnesota que van fer de la pel·lícula un clàssic del cinema independent.

L'oscaritzat Billy Bob Thornton (El otro lado de la vida) interpreta Lorne Malvo, un home desarrelat i manipulador que canvia per sempre la vida de Lester Nygaard, el venedor d'assegurances d'un petit poble, interpretat pel guanyador del BAFTA Martin Freeman (El Hobbit, Sherlock). Colin Hanks (Dexter, Parkland) interpreta Gus Grimly, un pare solter que ha de triar entre el seu deure com a oficial de policia i la seva pròpia seguretat quan es troba cara a cara amb un assassí.

Bob Odenkirk (Breaking Bad), intepreta el paper de Bill Olson, un agent de la policia de Bemidji, superior de la seva jove, intel·ligent i ambiciosa companya Molly Solverson, interpretada per Allison Tolman (Sordid Lives).