De vegades, la ficció s'avança a la realitat, i en la nova temporada de la comèdia La que se avecina, que s'estrena aquesta nit a Telecinco, els esbojarrats habitants del Mirador de Montepinar es veuran afectats per una epidèmia que els obligarà a quedar-se confinats a l'edifici.

"És un virus fictici, no és l'ebola, no hem volgut fer conya amb un tema així en aquests moments, i de fet el capítol es va gravar fa temps, en aquest cas la ficció ha anat per davant de la realitat", va explicar dijous passat el productor executiu de la sèrie, Alberto Caballero, en la presentació de la vuitena temporada de La que se avecina, que comptarà amb 16 episodis.

Mentre arriba el capítol dedicat a l'epidèmia -encara sense data d'emissió-, el Mirador de Montepinar seguirà centrat en la presidència d'Enrique Pastor (José Luis Gil), que elegirà com a vicepresident Fermín (Fernando Tejero).

A l'ampli repartiment de la comèdia s'hi incorporen les actrius Petra Martínez (Vive cantando), en el paper d'una veïna tafanera, i Silvia Alonso (Tierra de lobos), interpretant una assistent social. Petra Martínez va explicar que, "després d'un temps de plorar bastant" en els seus últims papers a la televisió, arribava a aquesta comèdia amb "una mica de por", però ara se sent molt contenta amb la feina que hi ha realitzat.

Paz Padilla seguirà apareixent com "La Chusa" en alguns episodis, però també visitaran el veïnat més esbojarrat de la petita pantalla actors com Verónica Forqué, Núria Roca, Josema Yuste, Diana Palazón, Lolita, Alaska i fins a un total de 25 "convidats estel·lars" que ajudaran a "refrescar" una ficció que arribarà aquesta temporada al seu capítol número 100 i en la qual cal "mantenir el nivell", va afirmar Alberto Caballero.