TV3 emetrà avui a les 23.45, i el proper dissabte 29 de novembre, a les 20.10h, Ritmes del cor, el making of d'El disc de La Marató on es mostra el dia a dia a l'estudi de gravació, la minuciosa tasca dels productors, la preparació dels artistes, l'emoció de la gravació definitiva... Tot, vist des de dins. La desena edició de l'àlbum solidari sortirà a la venda el diumenge 30 de novembre al preu de 10 euros amb tots els diaris d'àmbit català.

La Marató 2014 té una banda sonora que no hi pot faltar i que, com passa des de ja fa 10 edicions, pren forma de disc. Amb aquest especial es vol mostrar el procés de gravació d'aquest disc com no s'havia vist mai. El dia a dia a l'estudi de gravació, la minuciosa tasca dels productors, la preparació dels artistes, l'emoció de la gravació definitiva..., un procés emocionant i, al mateix temps, minuciosament treballat i calculat.

Un total de 19 temes i 30 artistes i formacions que donen vida a 18 cançons i una versió instrumental del clàssic dels Bee Gees Staying alive interpretat per la banda del programa, Se Atormenta Una Vecina -un tema de gran importància i simbolisme, ja que és el que fa servir la comunitat mèdica internacional per ensenyar a mantenir el ritme del massatge cardíac en cas de parada cardíaca-.

Com ha estat el dia de la gravació per a artistes internacionals de la talla de Laura Pausini, Rosana o Antonio Orozco? Com s'han preparat per enregistrar una cançó Joan Dausà o Els Pets? I com han viscut aquesta experiència les bandes que tot just comencen, com Obeses o Empty Cage? En aquest especial, els espectadors podran acostar-se a gravacions excepcionals i curioses, com la que ha portat Pau Riba a cantar amb l'Orquestra Simfònica del Vallès o Andreu Rifé a actuar amb el cor solidari Àkan, entre d'altres.