Televisió Espanyola oferirà durant les festes de Nadal una programació especial amb una vintena d'esdeveniments i més de 170 artistes, entre els quals destaquen els retorns de Ramón García i José Mota, així com l'estrena de nous formats que se sumen a clàssics com Inocente, inocente. La 1 condensarà bona part d'aquests continguts nadalencs, tot i que també hi haurà programes especials a La 2, Clan i Teledeporte, que estaran disponibles a la web.

La música i l'humor impregnaran la graella de la cadena pública del 22 de desembre al 6 de gener, des de la retransmissió del sorteig de la loteria de Nadal a càrrec de Sandra Daviú i Roberto Leal, que també narraran la cavalcada de Reis des de Madrid. Després del repartiment de la sort de dilluns 22, s'estrenarà Fuera de clase, un programa amb David Bustamante i "molts nens, perquè la infància té un pes molt important en aquesta programació, dissenyada per viure-la en família", va apuntar Francisco Díaz Ujados, director de Continguts i Antena, en un acte celebrat aquesta setmana a Madrid.

El 23, la cuina nadalenca prendrà el protagonisme amb una edició especial de Masterchef que reunirà a dotze concursants de les dues edicions sènior i la primera júnior per competir per 6.000 euros que els guanyadors donaran a una ONG de la seva elecció. Un dia després el rei Felip VI oferirà el seu primer discurs nadalenc a la nació, avantsala de Parte de tu vida, el retorn de Ramón García a la cadena pública, on farà doblet perquè també retransmetrà les campanades des de la Puerta del Sol, al costat d'Anne Igartiburu.

El 27 de desembre torna a la pantalla la gala solidària Inocente, inocente, que en la seva vintena primera edició recaptarà fons per a nens malalts de càncer i que serà conduïda per Carolina Casado, Paula Vázquez, Juanma López Iturriaga i Juan y Medio. Amb un objectiu similar s'emetrà el 22 de desembre Gala por la infancia.

José Mota, per Cap d'Any

El Cap d'Any de Televisió Espanyola comptarà enguany amb el retorn José Mota. L'humorista protagonitza España. Un país de cuento, un programa en el qual revisarà amb ironia alguns dels esdeveniments més rellevants de l'any que s'acaba.

Serà abans de les campanades, perquè després Eva González i Jaime Cantizano estaran al capdavant de Feliz 2015, un programa especial que comptarà amb nombreses actuacions musicals, humor i altres artistes. Així mateix, l'any s'estrenarà el dia 1 des de Viena amb el tradicional Concert d'Any Nou dirigit per Zubin Mehta.