Tot i el tancament de portals de descàrregues il·legals com The Pirate Bay, el pirateig segueix sent una de les maneres més recurrents que tenen els seguidors de sèries per veure els capítols.

El portal Torrent Freak ha fet públiques algunes de les dades sobre descàrregues i ha estimat que Joc de Trons és, per tercer any consecutiu, la sèrie de televisió més piratejada pel sistema P2P. Tot i així, les xifres de descàrregues podrien ser molt més elevades que les facilitades per Torrent Freak, ja que no inclouen altres sistemes com Ares o eMule.

Joc de trons, produïda per l'americana HBO va sumar, de mitjana, més de 8,1 milions de descàrregues il·legals el 2014, gairebé 5 milions més que la seva competència directa, Breaking Bad.

The Walking Dead, la sèrie de zombis i una de les més admirades pels fans nord-americans, s'ha situat com la tercera producció més baixada al llarg de l'any, amb més de 3 milions y mig de descàrre?gues.

De fet, la sèrie de ficció Joc de Trons va entrar al llibre Guiness al mes de maig, quan es van comptabilitzar 254.114 internautes que compartien a la vegada un dels capítols de la producció. El president de Thime Warner, companyia mare d'HBO, Jeff Bewkes, va afirmar que la pirateria ha ajudat a incrementar els subscriptors i va assegurar que la gran quantitat de descàrregues, encara que fossin il·legals, era millor que "tenir un Emmy".

Les xifres demostren que els usuaris nord-americans segueixen mantenint els seus gustos televisius d'un any per l'altre, ja que Joc de Trons, Breaking Bad i The Walking Dead van ser també les produccions més descarregades al 2014 amb el sistema Torrent.

Pel que fa a descàrregues il·legals de capítols, entre les produccions més baixades s'hi colen altres sèries com The Big Bang Theory, How I met your mother i Gotham, entre altres.