El guió original de la pel·lícula Ocho apellidos vascos o el cartell del polèmic documental 23-F del programa Salvados de Jordi Évole són dos dels objectes que se subhastaran avui per a fins benèfics en la marató radiofònica "Cap nen sense joguina", de Ràdio Barcelona-Cadena SER. En la seva 48a edició, la campanya més veterana de recollida de joguines per a nens malalts o de famílies sense recursos econòmics torna a convocar els seus oients més solidaris, tant perquè aportin joguines com perquè participin en la subhasta d'objectes.

Durant la subhasta, a més dels ja citats, aquest any es troba una guitarra elèctrica signada per Angus Young, fundador del mític grup de rock AC/DC; una jaqueta de cuina signada pels germans Roca del restaurant El Celler de Can Roca; o una sabatilla de l'esportista Pau Gasol signada. La samarreta tacada de sang utilitzada per l'actriu Manuela Velasco per rodar les pel·lícules de la saga REC, els elàstics que utilitzen en molts espectacles Faemino y Cansado o el primer chester de Risto Mejide a Viajando con Chester són altres dels objectes que sortiran a subhasta.

També hi haurà un bolígraf de la marca Cros del president del Govern, Mariano Rajoy, acompanyat d'una nota manuscrita, una samarreta del diputat David Fernández amb el lema "Vull butà" o un document manuscrit d'Oriol Junqueras amb una pregunta dirigida al president de la Generalitat en un ple del Parlament. L'espai s'emetrà des de l'estudi Toresky de Ràdio Barcelona aquesta nit a les 21 h, presentat per Rosa Badia, acompanyada per Sique Rodríguez, Jordi Martí, Espècies Protegides, Crisol Tuà, Carla Turró, Marta Ramón, Lluís Flaquer, Edgar Hita, Frederic Vincent, Raquel Atúria i Francesc Pereira.