L'actriu i presentadora nord-americana Oprah Winfrey apareixerà en la segona temporada de la sèrie Empire segons van anunciar els seus creadors de la sèrie Lee Daniels i Danny Strong. "Sí, ella estarà en la segona temporada", va revelar el director d'El Majordom, pel·lícula en la qual apareix la popular presentadora. En aquest sentit, Daniels va contestar a la pregunta sobre com apareixeria Winfrey a la ficció dient de broma que "jo li pegaré a l'estómac i li estiraré els cabells". Strong va aclarir que encara està pensant en el personatge que interpretarà la famosa presentadora.

D'altra banda, Winfrey no serà l'única estrella que apareixerà en aquesta segona entrega de la sèrie, ja que el cantant Common també tindrà un paper com a convidat. Aquest no és el primer músic que apareix en la sèrie, ja que Mary J.Blige ja va estar en la primera temporada. Tot i així, la gran aposta del productor executiu Brian Grazer és aconseguir la vinculació de l'actor Denzel Whasington. "He fet dues pel·lícules amb Denzel i Lee i ens coneixem bé, espero que ell accepti", va assegurar Grazer, que a més va dir que Denzel és un gran seguidor de la sèrie.

Fins al moment, Empire ha comptat amb la participació d'estrelles com Rita Ora, Jennifer Hudson, Courtney Love o Naomi Campbell.