Amb motiu de l'estrena de la temporada final de Mad Men el proper 6 d'abril, Canal + ha elaborat Mad Men: Guía de estilo, un especial de producció pròpia que es podrà veure a partir d'avui a les deu de la nit a Canal + Sèries (dial 4) on dissenyadors de moda, crítics musicals i dissenyadors gràfics, que han estat part o s'han convertit en fidels espectadors de la sèrie de Don Draper, analitzen l'estètica de la sèrie ambientada en els 60 i els 70 a través del maquillatge, vestuari o la selecció musical entre molts altres aspectes.

Participen en aquest programa especial, a més del seu meticulós i detallista creador, Matthew Weiner, la dissenyadora i màxima responsable de vestuari de la sèrie, Janie Bryant, els dissenyadors gràfics i autors de les capçaleres Steve Fuller i Mark Gardner, l'ambientadora musical Alexandra Patsavas, i alguns membres del repartiment com Elisabeth Moss, January Jones o John Slaterry.

També, des d'Espanya, professionals com el dissenyador gràfic David Guaita, el crític musical Diego A. Marnique, el crític de cinema i TV Carles Reviriego i els modistes Carlos Díez Díez i Elio Berhanyer ofereixen el seu punt de vista sobre l'univers propi d'una sèrie que ha aconseguit fer-se un lloc entre les més aclamades per públic i crítica, en àmbit mundial.

L'esperadíssim final de Mad Men submergirà els seus seguidors per última vegada en les vides de Don, Peggy, Roger, Joan, Betty i Pete, en les de les seves famílies, col·legues i rivals i en els seus interessos amorosos a mesura que cada història arriba al seu final.