La productora HBO presenta dotze nous noms que s'incorporen al filial dels actors veterants de la sèrie Joc de trons, una part de la qual es gravarà a Girona. A cada temporada de la sèrie, basada en els llibres de George R.R.Martin, es pateixen moltes baixes i cal emplenar aquests buits amb nous habitants als poblats dels territoris dels Set Regnes. En aquesta ocasió, s'han presentat els dotze personatges mitjançant un vídeo on també s'hi afegien preses falses d'escenes inèdites. Cinc homes i quatre dones són els escollits per interpretar els nous personatges, la majoria d'ells relacionats amb la casa Martell, del regne de Dorne.

L'actor Jonathan Pryce, conegut per haver participat a la saga cinematogràfica Pirates del Carib, donarà vida al líder religiós High Sparrow. Alexander Siddig interpretarà Doren Martell, germà del príncep Oberyne. Jessica Hendwick, Rosabell Laurenti i Keisha Castle-Hughes interpretaran Nymeria, Tyene i Obara Sand, tres de les «serps de la sorra», les filles del príncep Oberyn, el fill del qual, Trystane, estarà interpretat per l'actor Toby Sebastian.Mentre que, Enzo Cilenti interpretarà el mercader d'esclaus. DeObia Oparei farà de soldat i Nell Tiger Free donarà vida a Myrcella Baratheon, filla de Cersei Lannister, un personatge que ja va aparèixer en la primera i segona temporada de la sèrie.

HBO contracta Javier Cámara

D'altra banda, la nova sèrie de a productora nord-americana, The Young Pope, tindrà representació espanyola. L'actor Javier Cámara, guanyador d'un Goya pel seu treball a la pel·lícula Vivir es fácil con los ojos cerrados, es posarà a la pell del cardenal Gutiérrez, mestre de cerimònies de la Ciutat del Vaticà. Així, Cámara s'uneix a l'equip artístic juntament amb Jude Law, Diane Keaton, Andre Gregory, Sebastian Roché, entre d'altres, dirigits per Paolo Sorrentino.

Aquesta nova ficció d'HBO, The Young Pope, «El jove papa», tractarà la història de Pius XIII, un papa ultraconservador, proper a l'obscurantisme i molt valorat per tots, especialment pels pobres. El pontífex, en aquesta història, intentarà encaixar en un lloc en el qual les conspiracions estan a l'ordre del dia.