La plataforma audiovisual d'entreteniment, Netflix costarà des de 7,99 euros al mes segons va especificar un dels seus directius, Neil Hunt a El Periódico. Segons Hunt, aquest servei que arribarà a Espanya el pròxim mes d'octubre, tindrà «el catàleg més feble en un llançament» amb uns preus que oscil·laran entre els 7,99 euros i els 11,99 euros, depenent de la qualitat de reproducció que tingui cada usuari.

Per 7,99 euros al mes es podrà tenir un dispositiu, amb qualitat estàndard. Si es volen dos dispositius i qualitat HD, costarà 8,99 euros, i per tenir quatre dispositius i 4K, el preu és de 11,99 euros. Hunt va voler deixar clar que el servei comptarà amb contingut 4k des de l'inici, i que, tot i comptar amb un catàleg reduït en el seu llançament, es proposen anar incorporant noves ficcions. Per a això, la plataforma ja treballa en noves aliances amb més productores. Pel que fa a la retransmissió de continguts esportius es descarta la seva adquisició, ja que busquen «continguts que siguin interessants avui, demà i sempre, i els esports resulten interessants només des que comencen fins que saps qui guanya».

Menys de 18 mesos d'antiguitat

D'altra banda, Hunt també va especificar que a l'hora de contractar Netflix, cada usuari haurà de tenir en compte si el seu televisor pot reproduir la plataforma. Si té menys de 18 mesos d'antiguitat ja vindrà incorporat, tot i que no estarà actiu. També es podrà executar en les consoles PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii i Wii O; i a Apple TV, Chromecast o Amazon Fire TV.A més, es podran veure continguts en qualsevol telèfon intel·ligent o tauleta, i Vodafone ho inclourà en la seva oferta de televisió. Així mateix, Hunt va avançar que estan treballant per buscar acords similars amb altres companyies de telecomunicacions interessades.