Basat en el best seller mundial de l'escriptor James Patterson, Cuatro estrenarà demà a dos quarts d'onze de la nit, la sèrie Zoo. Produïda per la cadena nord-americana CBS, aquesta sèrie de 13 capítols narrarà en clau d'acció i intriga les

conseqüències d'una onada d'atacs coordinats de diferents espècies animals contra els humans.

Des de diferents punts del planeta, diversos supervivents buscaran a contrarellotge una explicació a aquests violents assalts.

Aquesta ficció apocalíptica estarà protagonitzada per un zoòleg a Botswana (James Wolk), i una periodista de Los Angeles (Kristen Connolly), que ajudada per un veterinari retirat (Billy Burke), seran claus a l'hora de resoldre aquesta crisi en la qual l'ésser humà passarà de ser depredador a convertir-se en presa.

Amb més de 7 milions d'espectadors de mitjana en la seva emissió als Estats Units, Zoo compta entre els seus crèdits amb la producció executiva del mateix escriptor James Patterson, amb els productors Jeff Pinker (Fringe), i Josh Appelbaum (Alias) i el director James Mangold (X-Men orígens: Lobezno).

En el primer capítol, el campament del zoòleg Jackson Oz a Botswana serà salvatgement atacat per un grup de bèsties. Mentrestant, als Estats Units, un insòlit esdeveniment commocionarà a l'opinió pública. Els habitualment pacífics i domesticats lleons del Zoo de Los Angeles s'escaparan de les seves gàbies, deixant rere seu un rastre de violentes morts. El succés despertarà l'interès de la periodista Jamie Campbell, que descobrirà els motius d'aquesta estranya conducta animal.