Fa poc menys d'un mes que es va revelar el secret més gran d'una de les sèries més populars de la televisió, Pequeñas Mentirosas (Pretty Little Liars). Després de sis temporades d'embolics, mentides, morts, resurreccions, segrestos i un batxillerat interminable, es va saber qui s'amaga sota la identitat de "A", la qual ha turmentat a les cinc amigues (Aria, Spencer, Hanna, Emily i Alison) que protagonitzen la ficció nord-americana.

Amb el secret més grab de la sèrie d'ABC Family revelat, en els minuts finals de la primera meitat de temporada es va poder veure un salt temporal de cinc anys en què una Alison DiLaurentis casada s'havia convertit en professora de Rosewood, mentre que les seves amigues tornaven per avisar-la d'un nou perill.

Encara que es coneixen escassos detalls de la segona part de la sisena temporada, totes les alarmes han saltat a causa d'una gran revelació. En les novel·les de Sara Shepard en què es basa la sèrie, apareix una bessona d'Alison, una trama que es va optar per no introduir en la seva versió televisiva. Sembla, però, que finalment la idea es durà a terme però amb una altra de les mentideres.

La productora executiva de la ficció, I. Marlene King, acostuma a respondre a tots els fans a través del seu Twitter. Un d'ells, fent al·lusió a aquesta trama, va preguntar quina de les noies tindria una bessona secreta, i King va respondre que "aviat ho descobriràs".

El secret de Hanna Marin

De moment, els fans han començat a analitzar la sèrie des del primer minut per trobar pistes sobre quina de les noies podria amagar aquest gran secret. Alguns han trobat ja la resposta i tot sembla indicar que es tracta de Hanna Marin, interpretada per l'actriu Ashley Benson. Segons els seguidors de la sèrie, Hanna ha fet referències a aquesta trama en diverses ocasions. La pista fonamental l'han trobat a la nena que se li apareix a la seva mare en el capítol especial de Halloween de la cinquena temporada, que podria ser la germana perduda.

Està previst que la segona part de la sisena temporada de Pequeñas mentirosas s'estreni el pròxim 7 de gener.