L'esperada segona temporada de l'exitosa sèrie francesa de Fabrice Gobert, Les Revenants arriba avui a partir de les 00.30 h a Canal + Series Xtra, en versió original subtitulada i amb una doble entrega. La ficció, la primera temporada de la qual va ser guardonada amb el premi a Millor Sèrie Dramàtica als Emmy Internacionals, es podrà veure a partir de dijous en versió doblada en aquest mateix canal de la plataforma de pagament.

Han passat sis mesos des d'aquella nit en què els «ressuscitats» van desaparèixer tot emportant-se Simon, Camille i la seva mare, Julie i el misteriós Victor. Des de llavors, no hi ha hagut notícies d'ells i els pocs testimonis del que va passar guarden silenci sepulcral. Mitja ciutat segueix inundada, la presa es troba sota estricta vigilància i els militars proveeixen de suport logístic a les persones que van decidir quedar-se.

Adèle és a punt de donar a llum el fill de Simon i Lena i el seu pare, Jerôme, segueixen obstinats a trobar Claire i Camille. Tot amenaça de canviar quan un desconegut anomenat Berg arriba a la ciutat amb l'aparença de saber més del que afirma. Hi haurà més misterioses resurrecions.

Protagonitzada per Frédéric Pierrot en el paper de Jerôme, Clotilde Hesme com a Adèle, Anne Cosigny com a Clara, Pierre Perrier en el paper de Simon, Yara Pilartz com Camille i Jenna Thiam com la seva germana Lena, Les Revenants s'ha convertit en una de les sèries de producció francesa més reeixides dels últims anys, recollint nombrosos guardons i elogis per part de la crítica especialitzada d'arreu del món.

La banda escocesa de post-rock Mogwai torna a firmar la banda sonora d'aquesta segona temporada de la sèrie de misteri sobre morts ressuscitats.