La 62 edició dels premis Ondas, que s'atorgaran la setmana que ve a Barcelona, ha rebut aquest any més de 350 candidatures de més de 20 països, de manera que s'ha batut el rècord d'aspirants a aconseguir aquest guardó, segons va informar ahir Ràdio Barcelona de la Cadena SER. Un total de 23 d'entre les candidatures presentades, 4 internacionals i 19 espanyoles, seran premiades dimecres que ve dia 28 d'octubre, quan el jurat farà públic el veredicte.

Opten als premis nacionals els treballs realitzats a Espanya, en alguna de les seves llengües oficials, en el període comprès entre l'1 d'octubre del 2014 i el 30 de setembre del 2015, i als premis internacionals els treballs realitzats a qualsevol país durant el mateix període. El termini d'inscripció va finalitzar el passat 5 d'octubre per als internacionals i el 13 d'octubre per als nacionals.

Dins l'apartat nacional, s'atorgaran 5 premis de ràdio en diverses categories, 2 premis de publicitat a la millor campanya de ràdio i a la Millor agència de ràdio, i 9 guardons en diverses categories de la televisió. Per atorgar els premis, es formen diferents jurats formats per cinc membres en els apartats de Ràdio, Televisió, Publicitat, Música i Internacional.