L'emissora Onda Cero celebra avui els seus vint-i-cinc anys en antena, en els quals s'ha situat com la segona cadena de ràdio més escoltada i amb més de dos milions i mig d'oients. «És un bon moment per pensar en el futur i per apostar per una ràdio sensible als canvis de la societat espanyola», ha destacat el director general de Atresmedia Radio, Ramon Osorio, en un comunicat enviat ahir per la corporació de mitjans privada.

Des del dia en què la locutora Ángela Bodega va inaugurar els micròfons d'Onda Cero el 26 de novembre de 1990, han passat per aquests estudis professionals de la talla de Concha García Campoy, Jesús Quintero, Luis del Olmo, el duo de Gomaespuma, Carlos Herrera, Juan Antonio Cebrián , Manuel Antonio Rico o Ernesto Sáenz de Buruaga, entre molts d'altres.

La cadena d'Atresmedia arriba a aquest aniversari amb «una aposta renovada i de futur», segons apunten en el comunicat, i amb una programació liderada per Carlos Alsina i Juan Ramón Lucas a Más de uno; Julia Otero a Julia en la Onda; David del Cura amb La Brújula; Héctor Fernández a Al primer toque o Elena Gijón a les notícies de migdia, entre d'altres.