El programa de TV3 Sense ficció estrena aquesta nit, a partir de les 21.55 hores Barça dreams, el documental més complet que s'ha fet mai sobre els més de 115 anys d'història del FC Barcelona. Una producció de Gen Image Media amb la coproducció d'Entropy Studio, TV3 i TVE, amb el suport de l'ICEC, que viatja a través del temps per repassar els moments més importants de la història d'un dels clubs més emblemàtics i podersos del planeta.

Amb els testimonis dels seus mites i llegendes, com ara Leo?Messi, Xavi?Hernandez, Gary Lineker, Carles Rexach, José Mari Bakero o Eric Abidal, el documental dirigit per Jordi Llompart transmet la passió, els sentiments i els somnis dels qui han forjat la història del Barça. Narra el llarg camí cap al reconeixement i l'èxit que el club assoleix amb la generació de Leo Messi, Xavi Hernández i Andrés Iniesta; tots ells formats a l'extraordinària escola de La Masia.

Barça Dreams pretén ser un viatge emocional cap a l'ànima del club que un apassionat i somiador Joan Gamper va fundar fa més de cent anys. S'atura en les gestes dels seus principals protagonistes, com Kubala, Cruyff, Ronaldinho o Messi, en les batalles amb l'etern rival, el Reial Madrid, i en la implementació d'un estil de joc inconfusible. Reviu la passió, els somnis i ambicions d'una llarga llista de futbolistes que han buscat la glòria en un dels clubs de futbol més admirats dels últims temps.