L'estudi Fox ha anunciat que prepara més episodis de Prison Break i 24, dues de les seves sèries més populars dels últims anys. Dana Walden i Gary Newman, presidents de Fox Television Group, van indicar dijous passat, durant la seva intervenció davant l'Associació de Crítics de Televisió, a Pasadena (Califòrnia), que Prison Break tornarà per un nombre encara per determinar de capítols, mentre que de 24 s'ha ordenat un pilot com a pas previ per a una nova temporada.

Prison Break tornarà a comptar amb Michael Scofield i Lincoln Burrows, els dos germans protagonistes, interpretats per Wentworth Miller i Dominic Purcell, respectivament. Al projecte s'hi sumen també els productors originals de la sèrie: Paul T. Scheuring, Neal H. Moritz, Marty Adelstein i Dawn Olmstead. Scheuring s'encarregarà, així mateix, del guió. Encara que es desconeix, per ara, quants episodis es rodaran, en casos similars, com Expediente X-sis episodis- o l' última temporada de 24-12 capítols-, s'ha tractat de temporades curtes.

En el cas de 24, si finalment es roda una nova temporada, arribarà amb grans canvis. El principal serà l'absència de l'heroi protagonista, Jack Bauer (encarnat per Kiefer Sutherland), ja que la idea és començar de zero amb aquest nou format.

Howard Gordon, Manny Coto i Evan Katz seran els productors executius del pilot. Fonts de la revista The Hollywood Reporter asseguren que els productors volen apostar per un nou protagonista masculí jove i negre. El projecte giraria al voltant d'aquest personatge, un militar condecorat que torna als Estats Units i tracta d'evitar un gran atemptat terrorista.