José Mota buscarà divertir tota la família la nit dels divendres amb la segona temporada de José Mota presenta..., en què «el 90 per cent del que es veurà és nou» perquè sigui «el més fresc» possible. La nova temporada del programa d'humor s'estrenarà demà a les 22.00 hores a La 1 amb un lliurament especial de 70 minuts.

En aquesta primera entrega, l'exintegrant del duet Cruz y Raya matarà un dels seus personatges més coneguts, segons va avançar ahir, en un acte celebrat a Madrid, el codirector del programa, Rodrigo Sopeña. Sense revelar el nom d'aquesta «baixa» a la plantilla de personatges de l'humorista, va reconèixer que prefereix «matar-lo per no acabar esgotant-se». I és que en la seva opinió, «el principal perill d'un còmic és donar voltes sempre al mateix».

Mota, que acaba d'acabar el rodatge de la sèrie El hombre de tu vida, encara sense data d'estrena a Televisió?Espanyola, va explicar durant la presentació que ha volgut fer «un projecte el més variat possible quant als continguts, però també renovant seccions i personatges», per la qual cosa ha «aparcat momentàniament els habituals».

D'aquesta manera, l'humorista parodiarà Carles d'Anglaterra, Pedro Almodóvar, Ada Colau, Clint Eastwood o Daniel Craig, programes com En la tuya o en la mía de Bertín Osborne, Saber y ganar, Constructor a la fugaCazadores de mitos. També hi haurà esquetxos que, en clau d'humor, parodiaran films com El mago de Oz, Los ?puentes de MadisonBailando con lobos, entre d'altres.