Equipo de Investigación (La Sexta) celebra aquesta nit els 200 programes i el seu cinquè aniversari d'emissió amb un reportatge sobre els casos de corrupció que han esquitxat l'illa de Mallorca en els últims anys, així com una marató de 12 capítols que s'emetrà demà al canal d'Atresmedia Mega.

El programa que condueix la catalana Glòria Serra, el més longeu dels del seu gènere, se centrarà, en l'entrega que compleix dues-centes emissions, en el cas de La princesa corrupta, abordant les trames que envolten Maria Antònia Munar, expresidenta d'Unió Mallorquina. Aquesta formació política, l'única que s'ha dissolt a causa de la corrupció a Espanya, centrarà la major part del temps d'un reportatge que també repassarà «casos relacionats» com el Nóos, on hi ha implicades destacades personalitats, entre ells Iñaki Urdangarín. Demà, el canal Mega emetrà una marató amb les 12 entregues més destacades del format, amb l'objectiu de celebrar així l'efemèride. De tots els capítols emesos, Glòria Serra en ressalta tres.

En declaracions a l'agència Efe, la periodista ha citat els seus reportatges preferits: Cabeza de cerdo, centrat en el tràfic de dones a escala europea; Kalashov, sobre el cap més important de la màfia russa i La reina de la coca, en el qual investiguen una destacada narcotraficant espanyola.

Equipo de Investigación es basa en tres pilars fonamentals, en paraules de Serra, com són «la corrupció, els temes socials i els criminals», encara que de tots ells la presentadora espera que s'acabi amb la corrupció política, «per la felicitat de tots». La periodista barcelonina creu que en aquests anys han aconseguit «afinar la metodologia» del seu treball, reduint el marge d'error i aconseguint exposar els temes d'actualitat «amb un to diferent i de forma clara per als espectadors».