La sèrie Cites, dirigida per Pau Freixas, està ultimant el llançament a TV3 per abans de l'estiu de la seva segona temporada, en la qual la llum del dia guanyarà protagonisme i s'explorarà què passa més enllà de la primera trobada entre persones que s'han conegut a través d'internet. «Hem buscat que sigui més com una segona cita, que hi hagi més comèdia romàntica, més energia, més capítols de dia... hi ha una voluntat que la llum entri a les cites», explica a Efe el director de la ficció.

L'11 de gener va començar la gravació dels nous capítols d'aquesta sèrie, basada en el format d'Entertainment One Television International Ltd., i produïda per Arca Audiovisual, del grup Filmax. Repetiran en aquests nous lliuraments diversos dels protagonistes de la primera temporada, com Blanca (Clara Segura), Martín (Isak Férriz), Paula (Laia Costa), Sofía (Nausicaa Bonnin) i Àlex (Biel Duran).

Segons Duran, quan un personatge repeteix, s'obre la porta a introduir canvis, que en el cas d'Àlex passen per aparcar la innocència que va mostrar en les seves primeres aparicions. «La seva relació amb l'amor, amb la parella i amb la vida canvia una mica, i en el seu cas s'enfosqueix. Unes quantes relliscades fan que abandoni la flor que portava a la mà», assegura l'actor barceloní.

Noves incorporacions

Però no tot seran segones cites i cares conegudes per l'audiència. També s'han incorporat al repartiment nous actors com Julio Manrique, Núria Gago, Alain Hernández o el banyolí Quim Marcé.

Com la primera temporada, la sèrie s'escodrinyarà en el món de les cites entre persones joves, madures, de diferents edats i de diferents inclinacions sexuals, amb la finalitat de fer una radiografia de l'amor 2.0.