Telecinco torna a apostar per un gènere en el qual ha tingut grans èxits en ficció: la comèdia. La cadena està treballant en una nova sèrie, Ella es tu padre, que abordarà en clau d'humor les peripècies d'un pare de família separat que, per tal d'estar més a prop dels seus fills, assumirà una aparença de dona.

Aquesta ficció, que la cadena produirà amb La Competencia Producciones, explicarà la història de Sergio i Tomi, dos germans músics en hores baixes que decideixen viure junts per ajudar-se mútuament. Sergio lluita per recuperar els seus fills i la seva exdona que, igual que el jutge que s'encarrega del seu cas, el veu com un mal pare.

Davant d'aquesta situació, el seu germà, Tomi, el convencerà perquè es converteixi en Avelina, la professora de música del col·legi dels seus fills, per poder d'aquesta manera compartir més temps amb ells i formar part de les seves vides encara que sigui d'aquesta forma tan peculiar.

No obstant això, el repte serà molt més difícil del que Sergio pensava, ja que mai ha tingut ni caps, ni companys, ni horaris fixos de treball; i haurà de guanyar-se la confiança dels alumnes, que no s'assemblaran en res al públic entregat que l'ovacionava en els seus concerts quan feia de músic. I tot això entre rul·los, pantis i una faixa incòmoda.

Referents en còmedia

Aquest nou projecte se sumarà a l'oferta de comèdia de Telecinco, integrada per La que se avecina, la sèrie més vista al nostre país en un gènere en el que la cadena s'alça com un referent indiscutible en el present i en la història més recent de la televisió nacional, amb títols ja llegendaris com Aída, 7 vidasLos Serrano, entre d'altres.