El doll d'aire i la pols de colors que, només de tant en tant, han "agitat" l'equip de concursants Los Rockcampers en els seus 60 programes a ¡Boom! (Antena 3) va donar pas ahir a la tarda a l'"eufòria" de guanyar el premi més gran que s'ha atorgat mai en un concurs de televisió a Espanya: 2,3 milions d'euros. "El concurs seguia al mateix ritme que les altres seixanta vegades. No vaig tenir temps d'anticipar-me al premi", va confessar ahir el presentador del format, el català Juanra Bonet, que després d'aquests "segons d'incredulitat" es va alegrar "molt" pels quatre afortunats concursants als quals, després de tants programes, ja els tenia "afecte".

Los Rockampers són Hector i Javi, socis al campament Rock Camp -situat a Sotolengo (Sòria) i que realitza activitats per a tots els públics enmig de la naturalesa- en el qual Alfredo és el socorrista i Rubén, de forma externa, s'encarrega de prevenir riscos laborals. El passat mes de març ja van estar a punt de gua?nyar el pot, llavors d'1,6 milions d'euros, però van fallar l'última pregunta. Els concursants van prometre que destinaran part dels diners a millorar les instal·lacions del campament, comprant cabanes de fusta.

Estrenat el setembre de 2014, ¡Boom! és l'adaptació espanyola d'un format original de la televisió d'Israel, en el qual dos equips, de quatre jugadors cadascun, ha de desactivar una sèrie de "bombes" contestant a una sèrie de preguntes. Les respostes estan representades en els cables de colors que surten d'una bomba, i els membres del grup han de tallar els que connecten a les respostes que considerin errònies. Si tallen el cable equivocat o es queden sense temps, la "bomba" explota i l'equip perd un dels seus jugadors, així com la quantitat de diners assignada a aquesta bomba.