L'Ajuntament de Calvià (Mallorca) va denegar la setmana passada la petició de la productora Lime Pictures per gravar al municipi capítols del famós reality de la MTV Geordie Shore. La institució municipal va argumentar que havia tingut coneixement, a través d'informacions aparegudes en mitjans britànics, de l'arribada al municipi d'un equip de gravació de l'esmentat programa, per l a qual cosa va decidir no facilitar els permisos necessaris en entendre que aquest tipus de projectes televisius "potencien una imatge molt esbiaixada del municipi".

No obstant això, la productora britànic ha decidit no moure's de les Balears, traslladant el seu equip fins a Sant Antoni (Eivissa), per rodar-hi una part del seu polèmic reality. Aquesta gravació es produeix malgrat i no comptar tampoc amb els permissos pertinents.

L'Ajuntament del municipi ha assenyalat que "l'empresa va presentar una sol·licitud, però se li va demanar més informació. Atès que no la van presentar, es va entendre que havien desistit de gravar", de manera que tampoc es va arribar a denegar expressament la petició. Sense tenir el permís concedit, les càmeres van optar per gravar a l'interior d'un local nocturn. Les autoritats municipals d'aquesta localitat turística, han afegit que "no es té constància que s'hagin produït enregistraments a la via pública i consideraria lamentable que alguns empresaris hagin decidit autoritzar aquests enregistraments en el seu propi benefici i en contra de la imatge de qualitat que es vol projectar".

Eivisssa ja es va oposar fa un any a la versió Ibiza Shore del reality de la MTV, que en aquella ocasió va decidir abandonar el projecte.