Benvinguts al Mix, un exclusiu i elegant bar de Manhattan. Allà deu solters, cinc nois i cinc noies, es donaran cita per buscar l'amor en el transcurs d'una nit a Mixology, nova sèrie que Factoria de Ficción estrena avui, 27 de juny, a les 10.10 hores i que la cadena oferirà de dilluns a divendres.

Creada per Jon Lucas i Scott Moore (guionistes de la reeixida saga cinematogràfica de Resacón a Las Vegas), la ficció reuneix en el seu elenc joves promeses de la interpretació nord-americana com Blake Lee (Parks and Recreation), Andrew Santino (Como conocí a vuestro padre), Craig Frank (The Messengers), Alexis Carra (El mentalista), entre d'altres.

Igual que l'aclamada sèrie 24, pionera en incorporar un format nou que ajustava la trama al temps real, tota la temporada de Mixology té lloc en un bar, on s'aniran formant parelles de manera gradual i sorprenent al llarg d'una nit.

En el primer capítol, Tom (Blake Lee), recentment abandonat per la seva xicota, surt per Nova York animat pels seus amics Cal i Bruce. Els tres acudeixen al Mix de Manhattan, on Tom manté la seva primera trobada de la nit amb Maya (Ginger Gonzaga), una advocada tan bella com cruel que en pocs minuts el deixa plorant.