El futbolista del Barça Gerard Piqué i el periodista Jordi Basté són els protagonistes de la segona entrega del programa Fora de sèrie, que des d'avui s'emetrà cada dijous a les 22.40 h, després de Polònia, a TV3. El format, que van estrenar Andreu Buenafuente i Carles Puigdemont, obrirà les portes cada setmana a un comunicador vinculat a TV3 que triarà un personatge amb qui conversarà durant gairebé una hora, passejant per diversos escenaris.

Jordi Basté té els seus inicis professionals molt lligats a l'esport. Les transmissions del bàsquet a Catalunya Ràdio o la presentació del Gol a Gol van ser algunes de les primeres feines que el van projectar. Ara, en el seu retorn a TV3, Basté ha triat un "fora de sèrie" de l'esport per mantenir una conversa. Es tracta del central barcelonista Gerard Piqué, que, durant 50 minuts, mostrarà algunes de les seves facetes menys conegudes pel públic.

Basté i Piqué trepitjaran la gespa de l'estadi blaugrana, però també sentiran el vertigen de seure a les files de la tercera graderia del Camp Nou. Tocaran de peus a terra i somiaran, escoltaran música dins l'automòbil del central i parlaran de les relacions sentimentals i de com es van conèixer el futbolista i la seva dona, la cantant Shakira. El conegut comunicador se sorprendrà quan conegui l'empresa del futbolista, una companyia amb més de 40 treballadors, dedicada a la creació de videojocs.

Aquestes són algunes de les coses que es podran descobrir aquesta nit en la segona entrega de Fora de sèrie, en la qual Jordi Basté també podrà demostrar la seva habilitat per encistellar un triple de bàsquet, la seva dèria pels esports i la seva passió pel cinema. La setmana vinent, els protagonistes del programa seran el periodista Carles Francino i l'actor Sergi López.