El canal Fox estrena el 24 d'octubre la setena temporada de The Walking Dead, a les 3.30 hores en versió original subtitulada -mitja hora després de la seva estrena a Estats Units- i un dia després, a les 22.20 hores, en versió dual. La sèrie, basada en el còmic homònim de Robert Kirkman, segueix el dia a dia d'un grup de supervivents a una apocalipsi de zombis i compta amb una vuitena temporada confirmada.

L'estrena de la sisena temporada va aconseguir una audiència mitjana global un 37% més alta que la temporada anterior, fet que la converteix en la primera sèrie de FOX fora dels Estats Units.

La setena comptarà amb 16 episodis que s'emetran en dues parts: la primera entrega de 8 episodis s'estrena avui a tot el món i la segona, composta per 8 capítols més, s'estrenarà al febrer de 2017. La setena temporada comptarà amb una llarga llista de personatges nous, i no tots ells seran humans. Tant els fidels seguidors del còmic com el seu propi creador, Robert Kirkman, ja fa anys que esperen per veure com s'adaptarà a la petita pantalla el tigre Shiva. "Es tracta d'una barreja entre animació digital i robòtica: primer vam crear el personatge i els seus moviments amb ordinador per després incorporar-lo a la recreació a mida real", va detallar un dels productors executius de la ficció, Greg Nicotero.

Protagonitzada per Andrew Lincoln, que interpreta l'agent de policia Rick Grimes; Steven Yeun, Danai Gurira, Melissa McBride, Sonequa-Martin Green i Michael Cudliz és Abraham. La sèrie és una producció executiva de Scott M.Gimple, Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero i Tom Luse.