Tot i que el Retrobament d'Operación Triunfo 1 va posar el seu punt final amb un concert al Palau Sant Jordi de Barcelona, aquest continua sent un dels temes més comentat. Aquest cop, però, la polèmica no gira al voltant d'una possible cobra de Bisbal a Chenoa, sinó sobre els drets d'autor de la mítica cançó del programa Mi música es tu voz. Sembla ser que comença una guerra entre els suposats compositors d'aquest tema musical: els triunfitos Juan Camus, Naím Thomas i el productor musical Alejandro Abad.

Segons assegurava María Patiño a Sálvame, Juan Camus ha decidit demandar Abad pels drets d'autor d'aquesta cançó, després que el productor musical admetés dimarts que ell era l'autor majoritari del tema.

«Ho tinc confirmat. La persona que m'escriu està absolutament ficada en aquest procés. M'expliquen que Mi música es tu voz és el major ingrés que s'ha fet en aquest país per autoria d'una cançó», exposava Patiño el dimecres.

Per la seva banda, Alejandro Abad, en connexió en directe amb el programa de Telecinco, assegurava que no tenia constància de la demanda i que a més era una cosa impossible perquè «ha de passar per la llei de propietat intel·lectual» i explicava com va sorgir la cançó. «Ells -Juan Camus i Naím Thomas- van iniciar una cançó. Jo no vaig fer uns simples arranjaments. No s'havia acabat. No tenia l'ofici ni la professionalitat que va posar el seu segell perquè allò fos un èxit», deia Abad.

A Twitter, mentrestant, Naím compartia una foto al costat de Juan al piano i escrivia: «Exercici Visual: Trobar Alejandro Abad...» acompanyat de cares rient. I Juan, compartint el tuit responia: «Jo no el veig però em pregunto: estarà @AlejandroAbadMu amagat dins el piano?».

Segons publica Bluper, els drets d'autor de Mi música es tu voz havien de ser dividits en un principi entre Juan Camus i Naím a parts iguals. Després, van decidir ells mateixos que tots els concursants tinguessin drets d'autor, emportant-se un 6% cada un i el 4% repartit com a extra entre Camus i Naím. Però la productora va decidir que Abad fiqués mà a la cançó, emportant-se un 20% , Juan i Naím un 3,2%, la resta de concursants un 2,4% cadascun i la discogràfica un 30%.

Una polèmica comença mentre ahir en Bisbal tancava el tema de la cobra afirmant que «per descomptat que no va ser una cobra. Jo no he sentit això en cap moment».