Un racó de qualsevol país. Una persona agafa un mòbil i grava missatge de vídeo. En ell, denuncia una situació injusta o desesperada. Una història fora de cobertura. La seva. Així arrenca Fuera de cobertura, el nou programa de reportatges d'investigació de Cuatro, un espai dedicat al periodisme en el seu estat més pur, el qual revela alguna cosa desconeguda, inèdita i oculta: les històries que mouen el món. Haurem d'esperar uns dies més per saber quin dia s'estrenarà el nou format de Cuatro.

Amb un vídeo de crida d'auxili, l'equip del programa s'endinsa amb la càmera a la mà en els grans temes periodístics, realitats universals i difícils de gravar, però que ens poden arribar a afectar a tots. Aquest és l'ADN de Fuera de cobertura. Al llarg de vuit programes, i amb Espanya com a referent, el programa es desplaçarà a diferents punts del planeta per mostrar la realitat de l'homofòbia, el narcotràfic, les armes, l'assetjament sexual, l'explotació laboral, la guerra contra el terrorisme, Guantánamo o la crisi.

Produït per Producciones Imposibles per Cuatro, Fuera de cobertura mostra la realitat sense artificis, inclosa la rebotiga del treball periodístic, quan és rellevant; tanmateix, els autèntics protagonistes són les persones i els llocs que es retraten. La posada en escena del programa barreja amb naturalitat històries, personatges i atmosferes des d'una estètica que uneix l'agilitat del reportatge i la cuidada imatge pròpia del llargmetratge documental. Davant del programa hi haurà Alejandra Andrade, una reportera a peu de carrer coneguda pel seu pas a Callejeros i amb un poderós olfacte periodístic.