Miguel Bosé, Dani Martín i Manuel Carrasco van ser els artistes més buscats per la premsa en la trobada que els guardonats dels premis Ondas van tenir ahir amb els periodistes al Palauet Albéniz de Barcelona, en què l'elecció de Donald Trump va ser present en totes les converses.

«Quina pena que un dia tan feliç per a mi sigui tan trist per al món», va dir l'actriu Cecilia Freire (premiada per la sèrie Velvet), en una frase definitòria de l'ambient que va regnar ahir en la recepció, en què el glamur del món de la faràndula es va veure «enfosquit» per la preocupació que desperta a Europa l'elecció de Donald Trump com a president dels Estats Units.

Aquest any, famosos i periodistes van tenir una evolució comuna: les converses començaven alegres, comentant la satisfacció i sorpresa que suposa rebre un premi, i acabaven amb to preocupat, parlant del tema del dia. Tots els artistes van passar per aquests dos estats d'ànim excepte Miguel Bosé, que va arribar a última hora, poc abans que comencés el dinar amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i els responsables de Ràdio?Barcelona.

Franquejat per dos guar?daespatlles i amagat darrere unes ?ulleres de sol, Bosé es va mostrar esquiu i tan sols va respondre un parell de preguntes dels periodistes. «Voleu preguntar pel premi o per Trump?», es va avançar. «Millor parlem del premi», va contestar ell mateix, per afegir: «És el quart Ondas que rebo i el més important perquè és a tota una trajectòria, cosa que ara començarà a passar-me bastant perquè ja duc 40 anys de carrera».

La música va ser la gran protagonista també a la nit, amb la gala d'entrega dels guardons que es va celebrar, amb un ambient més distès, al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.