n La plataforma de continguts en streaming HBO no es limitarà a importar les seves grans produccions a Espanya. Després d'inaugurar la seva pàgina per al públic espanyol, un any després d'anunciar la seva arribada, el gegant nord-americà ha confirmat que produirà continguts originals a Espanya, seguint una estratègia idèntica a la del seu màxim competidor, Netflix, que es va establir ara fa un any a Espanya i té previst estrenar el 2017 la sèrie Las chicas del cable.

Segons va informar HBO Europe, Miguel Salvat ocuparà el càrrec de Commissioning Editor of Original Programming a Espanya. Des de l'oficina a Madrid, l'exdirector de continguts Premium de Movistar + serà el responsable del contingut original d'HBO Europe produït a Espanya, país en el qual la plataforma ha rodat les últimes temporades del seu producte estrella, Joc de trons.

«Big Little Lies», per al febrer

Una de les grans apostes de ficció d'HBO, la sèrie protagonitzada per Nicole Kidman, Big Little Lies, s'estrenarà el febrer de 2017. Segons ha anunciat la cadena, la ficció debutarà el19 de febrer als Estats Units, i el 20 de febrer a Espanya.

A més de Kidman, l'elenc d'aquesta minisèrie també compta amb Shailene Woodley (Divergent), Reese Witherspoon (Aigua per a elefants), Alexander Skarsgard (True Blood), Laura Dern (Enlightened), Adam Scott (Parks and Recreation) , Zoe Kravitz (Californication), James Tupper (Revenge) y Jeffrey Nordling (Mujeres desesperadas).

Big Little Lies és una comèdia basada en el best seller homònim escrit per l'autora australiana Liane Moriarty. La ficció va ser creada i escrita per David E. Kelley, la ment creativa de l'exitosa Ally McBeal, i explica la història de tres dones: Celeste (Nicole Kidman), Jane (Shailene Woodley) i Madeline (Reese Whiterspoon). Les tranquil·les vides de les tres protagonistes es veuran alterades, de cop i volta, en veure's involucrades en un misteriós assassinat.