La sèrie 'Anatomía de Grey' treballa ja en la seva propera temporada, i pel què s'ha sabut ara no hi seran els personatges interpretats per Jessica Capshaw i Sarah Drew. Krista Vernoff, 'showrunner' i productora executiva del drama mèdic, ha anunciat la notícia en un comunicat.

D'aquesta manera, Arizona Robbins (Jessica Capshaw) i April Kepner (Sarah Drew) no apareixeran a la catorzena temporada d' 'Anatomía de Grey'. La primera d'elles portava deu anys en la ficció d'ABC amb un paper que va trencar estereotips. Capshaw ha donat vida a una cirurgiana homosexual i, al costat de Sara Ramírez (Callie), va protagonitzar una de les primeres noces entre lesbianes de la televisió en obert. El personatge va representar durant anys a la comunitat 'LGTBQ'. Igualment, el paper de Kepner servia per posar veu a la fe cristiana a la petita pantalla.

Totes dues han manifestat la seva pena per abandonar 'Anatomía de Grey' i han coincidit a l'hora de declarar el seu amor al personatge que han interpretat durant anys. A més, Vernoff ha deixat clar que les sortides no tenen a veure amb el contracte milionari d'Ellen Pompeo, com apuntaven els rumors. "El rumor que els canvis en el repartiment estan relacionats amb la negociació salarial d'Ellen Pompeo són errònis, feridors i equivocats", ha declarat.