Els informatius de la cadena d'Antena 3 estan de dol. Aquest diumenge la televisió d'Atresmedia ha informat sobre la mort d'Inmaculada Salvador, productora de notícies, i Miryam Romero, presentadora i editora d'Antena 3.

Dos periodistes la carrera dels quals va començar anys enrere amb Miryam Romero com a presentadora al costat de Roberto Arce, Pedro Piqueras o Luis Herrero i fins fa un parell d'anys editora de l'informatiu de les 21.00 hores amb el presentador Vicente Vallés. Així mateix, va desenvolupar la seva carrera en nombrosos mitjans com la Cadena Cope, Antena 3 Radio o TVE.

Per part seva, Inmaculada Salvador va estar en els programes de 'A fondo' i 'Alerta 112' per després passar a formar part de la redacció de digital a Antena 3 Noticias.

L'emoció de Mónica Carrillo

La presentadora dels caps de setmana, Mónica Carrillo, s'ha emocionat en els informatius d'aquest diumenge en informar sobre la mort de les seves companyes. "Acabem la setmana amb una notícia molt trista per aquesta redacció", deia la periodista per introduir un vídeo homenatjant les seves companyes.

L'emoció ha pogut amb Carrillo a mesura que anava presentant el vídeo fins que han donat pas a la peça informativa perquè la periodista no perdés la compostura davant un moment tan difícil per a la redacció de la cadena de televisió.