Segueix-nos a les xarxes socials:

Els millors plans per sortir de casa aquest Dijous Sant

Els millors plans per sortir de casa aquest Dijous SantDdG

El cap de setmana llarg de la Setmana Santa arriba carregat de plans per a gaudir de les comarques gironines i especialment de les processons, passions i altres activitats.

Et portem una selecció de les millor propostes per a passar un gran dia fora de casa.

Desfilada de Manaies a Blanes

17 h

Desfilada del grup de manaies i relleu del capità manaia. A les 17 h sortida de la desfilada des de l’Ermita de l’Esperança per anar als Arc Copatrons.

Desfilada dels romans a Camprodon

20 h

Al Monestir de Sant Pere, concentració de tot el Maniple. A les 20.30 h, inici de la desfilada fins a la porta de Cerdanya, on les autoritats faran entrega de la maça als soldats romans.

Via Crucis a Sant Hilari Sacalm

17.30 h

A la plaça Jacint Verdaguer, desfilada d’honor del Via Crucis Vivent i visita a la residència de gent gran.

Processó i la Dansa de la Mort a Verges

A partir de les 17 h

17 h, desfilada de les Manages. A les 22 h, representació del Misteri a la plaça. A partir de les 00 h, inici de la processó, amb la Dansa de la Mort.  

La Dansa de la Mort a Verges

Concert inaugural del Festival de Peralada, edició Pasqua

20 h

A l’Església del Carme, concert inaugural del Festival de Peralada, edició Pasqua, amb l’obra «San Giovanni Battista», d’Alessandro Stradella. De la mà del binomi d’èxit format per Dani Espasa i Xavier Sabata. Una nova producció que compta amb la solvència musical de Vespres d’Arnadí i amb les veus de Giulia Semenzato, Elena Copons, Luigi De Donato i Juan Sancho.

Guillem Albà & La Marabunta al Festival de Còmic de Figueres

20 h

Guillem Albà i La Marabunta posen fi a una llarga aventura amb una gira que arriba avui a les 20 h al Teatre El Jardí de Figueres i servirà per inaugurar el Festival de Còmic. A les 22.30 h al Casino Menestral, «Humor de Micro» amb Raquel Hervàs i Marc Sarrats.

Prem per veure més contingut per a tu