Els millors plans per sortir de casa aquest Dijous Sant

Els millors plans per sortir de casa aquest Dijous Sant

Els millors plans per sortir de casa aquest Dijous Sant / DdG

El cap de setmana llarg de la Setmana Santa arriba carregat de plans per a gaudir de les comarques gironines i especialment de les processons, passions i altres activitats.

Et portem una selecció de les millor propostes per a passar un gran dia fora de casa.

Desfilada de Manaies a Blanes

17 h

Desfilada del grup de manaies i relleu del capità manaia. A les 17 h sortida de la desfilada des de l’Ermita de l’Esperança per anar als Arc Copatrons.

Desfilada dels romans a Camprodon

20 h

Al Monestir de Sant Pere, concentració de tot el Maniple. A les 20.30 h, inici de la desfilada fins a la porta de Cerdanya, on les autoritats faran entrega de la maça als soldats romans.

Via Crucis a Sant Hilari Sacalm

17.30 h

A la plaça Jacint Verdaguer, desfilada d’honor del Via Crucis Vivent i visita a la residència de gent gran.

Processó i la Dansa de la Mort a Verges

A partir de les 17 h

17 h, desfilada de les Manages. A les 22 h, representació del Misteri a la plaça. A partir de les 00 h, inici de la processó, amb la Dansa de la Mort.  

La Dansa de la Mort a Verges

La Dansa de la Mort a Verges / Europa Press

Concert inaugural del Festival de Peralada, edició Pasqua

20 h

A l’Església del Carme, concert inaugural del Festival de Peralada, edició Pasqua, amb l’obra «San Giovanni Battista», d’Alessandro Stradella. De la mà del binomi d’èxit format per Dani Espasa i Xavier Sabata. Una nova producció que compta amb la solvència musical de Vespres d’Arnadí i amb les veus de Giulia Semenzato, Elena Copons, Luigi De Donato i Juan Sancho.

Guillem Albà & La Marabunta al Festival de Còmic de Figueres

20 h

Guillem Albà i La Marabunta posen fi a una llarga aventura amb una gira que arriba avui a les 20 h al Teatre El Jardí de Figueres i servirà per inaugurar el Festival de Còmic. A les 22.30 h al Casino Menestral, «Humor de Micro» amb Raquel Hervàs i Marc Sarrats.