10 de octubre de 2019
10.10.2019
Diari de Girona

Un euro per cada client destinat a «Fes+Trueta» a benefici de pediatria

Per cada usuari del König de Girona Nord del 14 al 20 d'octubre, l'establiment donarà aquesta quantitat per ajudar a millorar l'atenció als infants ingressats a l'hospital La campanya va néixer el 2017 per apropar el centre sanitari a la societat

10.10.2019 | 00:13
Un euro per cada client destinat a «Fes+Trueta» a benefici de pediatria

Del 14 al 20 d'octubre de 2019, totes les consumicions que es facin al restaurant König Girona Nord seran solidàries. Això és gràcies a una iniciativa en què per cada client que visiti l'establiment del carrer Font de l'Abat durant aquesta setmana, König destinarà 1 euro al Servei de Pediatria de l'Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta.

D'aquesta manera, l'empresa de Girona se suma a la campanya Fes+Trueta que va néixer l'any 2017 amb la finalitat d'apropar el Trueta a la societat gironina i de facilitar que tothom qui ho vulgui pugui col·laborar activament en el seu creixement, ja sigui a través de donacions econòmiques directes i donacions de material o bé organitzant activitats solidàries a favor de l'hospital, com en aquest cas.

L'acció solidària de König –que tindrà lloc des del dilluns 14 fins al diumenge 20 d'octubre, tots dos inclosos, en horari de 9 del matí a 12 de la nit– vol animar tothom a acostar-se al local de Girona Nord per esmorzar, dinar, sopar, prendre un cafè o un refresc i ajudar així al servei mèdic que l'hospital ofereix als més petits.


Servei de referència

Pediatria de l'hospital Trueta és el servei de referència de les comarques de Girona per a l'assistència sanitària especialitzada de mitjana i alta complexitat de la població pediàtrica de 0 a 14 anys. Disposa d'una unitat neonatal, una àrea de cures intensives i una de cures intermèdies pediàtriques. Cada any ingressen prop d'un miler d'infants a la planta de Pediatria, dels quals uns 200 passen per la Unitat de Cures Intensives de Pediatria. A més, les urgències de Pediatria atenen cada any uns 15.000 nens i nenes. A la Unitat de Neonatologia s'hi atenen entre 350 i 400 nadons cada any.

El Servei de Pediatria del Trueta compta amb les especialitats de cardiologia, infectologia, immunodeficiències i pneumologia, al·lèrgia entre d'altres.


Iniciativa solidària

Fes+Trueta és una iniciativa solidària de l'Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta que té l'objectiu d'implicar empreses, entitats i particulars del territori en el projecte assistencial del centre i sensibilitzar la societat gironina sobre la importància de les seves aportacions altruistes. Fins ara s'han engegat programes per a l'adquisició de nous aparells electromèdics, l'equipament tecnològic d'una sala per fer proves o exploracions, o l'adequació d'espais per fer-los més amables a pacients i familiars entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook