24 de octubre de 2019
24.10.2019
Diari de Girona

Més de vint empreses ja han fet microdonatius a la iniciativa d'Oncolliga

24.10.2019 | 00:18
Més de vint empreses ja han fet microdonatius a la iniciativa d'Oncolliga

Infoself Group, empresa especialitzada en serveis informàtics integrals, és l'última empresa que s'ha sumat a la Campanya 1x1x1 de la Fundació Oncolliga Girona, una iniciativa de microdonatius que consisteix que cada treballador de l'empresa doni cada mes un euro del seu sou a benefici de l'entitat. La iniciativa va néixer fa cinc anys i fins ara s'hi han adherit un total de 22 empreses de les comarques gironines que sumen mig miler de treballadors. Gràcies a les aportacions fetes per aquests treballadors, l'Oncolliga va ingressar l'any passat prop de 6.000 euros.

La Fundació Oncolliga Girona és una entitat sense ànim de lucre que ofereix serveis gratuïts als malalts de càncer i els seus familiars. L'entitat es finança principalment a través dels actes benèfics que organitzen les delegacions i de les aportacions que provenen de socis, empreses, donacions particulars, subvencions privades i subvencions d'organismes públics. «Pensem que iniciatives com la Campanya 1x1x1 són molt importants, ja que són un exemple de com amb la suma de petits esforços es poden aconseguir grans coses», explica la presidenta de l'entitat, Lluïsa Ferrer.

Infoself Group, amb més de 25 anys de trajectòria empresarial, està format per un equip de treball ampli, majoritàriament procedent de l'àmbit informàtic i de les noves tecnologies. La plantilla d'Infoself Group compta amb més de 40 professionals repartits a les tres oficines de què disposa l'empresa: Girona, Olot i Barcelona.

La primera empresa que es va sumar al conveni va ser el Consorci de Transport Sanitari de Catalunya (CTSC).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook