A l'estiu, els insectes proliferen alhora que augmenten les temperatures. Mosques, mosquits, abelles i vespes són algunes de les bestioles que ens fan la vida impossible. Alguns fins i tot temen sortir al jardí per una de les seves picades. Com podem, per exemple, allunyar les vespes de casa nostra, utilitzant únicament cervesa? És possible, i t'explicarem com per evitar que persones al·lèrgiques patiu les conseqüències d'una punxada inesperada.

Utilitza cervesa per allunyar les vespes del jardí

Les vespes poden ser agressives (no és una picada mortal, per això piquen diverses vegades) i es caracteritzen pel seu abdomen groc i negre (colors més vius que les abelles). Però només ataquen si se sent amenaçades, tot i ser un perill per als al·lèrgics. Per aquesta raó, si tens un niu de vespes al teu jardí i vols allunyar aquests molestos insectes, segueix llegint.

Només cal una ampolla de plàstic i una cervesa lager amb més de 4,7% de contingut d'alcohol. Talla el coll de l'ampolla, introdueix cervesa a la segona meitat de l'ampolla i bolca la part amb el coll introduint-la a dins. Les vespes se sentiran atretes per l'olor i s'hi ficaran de ple, sense la possibilitat de sortir d'aquest parany mortal.