Molta gent aprofita per començar les dietes un cop finalitzades les vacances. Cal mesurar el que mengem i que fem exercici. És important conèixer totes les nostres possibilitats.

Una d'elles són els festucs, un snack sa amb múltiples beneficis que pot servir de menjar pont sense passar factura. Són productes Sense gluten i es presenten en dues mides diferenciades: mida de 300 grams en el cas del festuc torrat i de 150 grams en la modalitat sense sal.

És considerat un superaliment que compta amb múltiples beneficis en tot tipus de facetes del nostre organisme.

Els beneficis de menjar festucs:

  • Redueixen el risc de diabetis i ajuden a prevenir les malalties del cor perquè contenen l'aminoàcid L-arginina.
  • Redueixen les possibilitats de desenvolupar malalties oculars, com ara la degeneració macular associada a l'edat i les cataractes.
  • Ajuden a mantenir les dents fortes i boniques, gràcies al seu ric contingut de calci.
  • Ajuden a prevenir l'envelliment prematur.
  • Útils per a la cura del cabell: tenen un percentatge més gran d'aminoàcids essencials, imprescindibles per a un cabellera forta i flexible.
  • Promoure la salut del cervell.