Segueix-nos a les xarxes socials:

Blanes encarrega un estudi per fer millores al castell de Sant Joan

L'Ajuntament vol millorar la il·luminació i fer un nou tancament perimetral per evitar les pintades a la paret

Blanes encarrega un estudi per fer millores al castell de Sant Joancarles colomer

L'Ajuntament de Blanes vol realitzar treballs d'adequació al castell de Sant Joan per millorar-ne el tancament perimetral i la il·luminació i per això ha encarregat la redacció d'un projecte tècnic.

En concret, la Junta de Govern Local va aprovar el passat 17 de juliol l'adjudicació d'un contracte menor. Abans, l'11 de juny, l'arquitecta municipal va emetre un informe "on manifestava la necessitat d'adjudicar els treballs d'adequació del castell de Sant Joan consistents en la redacció del projecte tècnic, direcció de les obres, coordinació de seguretat i salut i control de qualitat". Posteriorment, intervenció autoritzava una despesa de 9.000 euros. Així, el consistori va demanar pressupost a cinc arquitectes i, finalment, es va adjudicar a Marta Galí Brillas per un import de 8.096,71 euros, IVA inclòs, ja que "en el seu conjunt és l'oferta més avantatjosa", especifica la Junta.

Segons va informar el consistori, l'objectiu de l'estudi busca un projecte que, entre altres, inclogui un nou tancament perimetral del castell i es millori la il·luminació.

Prem per veure més contingut per a tu