Segueix-nos a les xarxes socials:

Vidreres condemna la pallissa i segrest d'una veïna a mans de la seva parella

L'Ajuntament diu que invertirà els recursos que calgui per eradicar la violència masclista

L'Ajuntament de Vidreres va voler mostrar ahir el seu rebuig "enèrgic" als fets que han tingut lloc a la urbanització Aiguaviva Park. Allà, una dona va ser apallissada brutalment per la seva parella. L'agressor, a més, la va dur a casa dels seus pares i amb l'ajuda de la germana i el cunyat la van tenir retinguda durant 12 dies fins que va aconseguir escapar. La noia, que continua ingressada al Trueta, presenta diverses costelles i vèrtebres trencades i també lesions a l'abdomen a causa dels cops que li han afectat també el pàncrees. A més, durant el captiveri l'home la va violar. El consistori va assegurar ahir que invertirà els recursos necessaris per ajudar a eradicar la violència contra les dones.

Els fets van tenir lloc el 12 d'octubre a una casa d'aquesta urbanització. Després de la brutal pallissa, la dona va estar tancada a casa dels sogres -sitada a la mateixa urbanització- durant 12 dies sense rebre atenció mèdica, sense mòbil ni claus. Dotze dies després, la jove de 33 anys va poder escapar i va trucar la seva mare, que va alertar els Mossos d'Esquadra, que van detenir tota la família. Després de declarar davant del jutge, l'agressor, de 31 anys, va entrar a presó i la resta de la família implicada en aquest escabrós cas de violència de gènere va quedar en llibertat provisional.

L'ajuntament del municipi va voler mostrar públicament el rebuig a aquesta brutal agressió. En un comunicat, el consistori es compromet a continuar treballant conjuntament amb tots els agents implicats en la prevenció, atenció i intervenció en les situacions de violència masclista amb l'objectiu d'eradicar-la. "Des de la institució municipal refermem el convenciment que és necessari un canvi social que elimini tot tipus de violència per qüestions de gènere, ja sigui física, verbal o de qualsevol altre mena i apostem per les relacions de respecte i equitat entre els homes i les dones", recull el comunicat que van emetre ahir.

En aquest, el consistori va assegurar també que "no defugirà la seva responsabilitat per invertir els esforços i recursos necessaris" l'eradicació d'aquesta xacra social.

Prem per veure més contingut per a tu