Segueix-nos a les xarxes socials:

Un incendi crema totalment un àtic d'un bloc de Tossa de Mar

Mossos investiga les causes de les flames que es van propagar per tot l'habitatge i van fer desallotjar quatre persones de dos edificis

Un incendi crema totalment un àtic d'un bloc de Tossa de Marcarles colomer

Totalment cremat. Així és com va quedar un àtic de Tossa de Mar després que s'hi declarés un incendi dimecres a la nit. Tot i l'espectacularitat de l'incendi, no es van haver de lamentar ferits i només es van haver d'evacuar quatre persones, dues d'elles de l'edifici sinistrat i dues més del costat.

L'incendi es va produir quan faltaven pocs minuts per les deu de la nit.?Bombers va rebre l'avís que s'estava cremant un àtic del número 5 del carrer del Tarull, en ple centre històric de la vila. Ràpidament s'hi van desplaçar cinc dotacions dels Bombers. Van estar-hi treballant al voltant d'una hora i mitja però les flames van afectar tot l'habitatge.

L'àtic es troba situat en un edifici de tres plantes i pis. De l'edifici, quan hi van arribar els efectius d'extinció d'incendis ja s'havien desallotjat dues persones i per seguretat, preventivament, a dues altres que estaven a l'immoble del costat.

L'incendi va cremar totalment el pis, és a dir les dues habitacions, la cuina, el menjador i el lavabo de l'habitatge. Bombers no va poder fer res per evitar que cremés tot però sí que es desplacessin a d'altres habitatges.

Un cop van tenir el foc per extingit al voltant de dos quarts de dotze de la matinada, els efectius d'extinció d'incendis també van estar treballant a la zona per ventilar tot l'immoble.?Els veïns desallotjats ja van poder tornar després a casa seva.

Pel que fa a les causes de l'incendi, els?Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació i de moment, no està clar.?Ahir, es van prendre mostres de la zona per veure si es pot aclarir què ha pogut causar l'incendi de l'àtic que va quedar totalment cremat i per tant, inhabitable.

Al lloc dels fets a banda dels Bombers, també s'hi van desplaçar la Policia Local de Tossa de?Mar, Mossos d'Esquadra i SEM.

Prem per veure més contingut per a tu