Segueix-nos a les xarxes socials:

Riudellots fa campanya per evitar els excrements de gossos als espais verds

Amb el lema «Riudellots és casa teva, cuida-la», el consistori ha demanat la col·laboració dels ciutadans

Riudellots fa campanya per evitar els excrements de gossos als espais verdsdiari de girona

L'Ajuntament de?Riudellots de la Selva ha fet una crida al civisme i a la col·laboració ciutadana per mantenir net d'excrements de gossos les zones verdes del municipi. Amb el lema «Riudellots és casa teva, cuida-la!», l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament busca corregir les conductes incíviques d'alguns propietaris de gossos, que, tot i ser produïdes per una minoria, «suposen un deteriorament dels espais públics i perjudica el benestar i la convivència de tots nosaltres», explica la regidora de Medi Ambient, Carme Camps.

Mitjançant una carta, el consistori de Riudellots aprofita per agrair i destacar la col·laboració dels veïns i veïnes, per aconse?guir un municipi cívic i responsable. En un comunicat, Camps va manifestar que «gràcies a la col·laboració ciutadana els resultats són bons i ens hem de felicitar, però encara hi ha una minoria que no cuida prou el nostre entorn i per aquest motiu cal seguir treballant per millorar aquesta situació».

Riudellots disposa d'una ordenança reguladora de la tinença i registre d'animals domèstics que preveu sancions de fins a 120 euros en cas d'incompliment. Així mateix, l'Ajuntament recorda que els gossos han d'estar censats, disposar del número d'identificació i de cartilla sanitària, han d'anar lligats quan circulin per la via pública i en cas de ser considerats perillosos, anar amb morrió.

Prem per veure més contingut per a tu