L'home acusat d'intentar cremar viva la seva exparella i dues amigues d'aquesta quan es trobaven a la terrassa del bar Bon Profit de Riells i Viabrea el 12 de setembre de 2015 va assegurar ahir que no tenia intenció de matar-les. Durant la seva declaració davant del tribunal de la secció quarta de l'Audiència Provincial de Girona va assegurar que duia una ampolla amb un litre i mig de gasoil per a la màquina desbrossadora.

Per justificar que havia ruixat les dones va indicar que quan intentava parlar amb la seva exparella l'amo de l'establiment i altres homes el van agredir. Durant el forcejament l'ampolla es va obrir i van acabar molles les tres dones. En la seva versió, l'encenedor que tenia a les mans l'havia arrabassat a una de les persones que l'estaven agredint «perquè m'estaven pegant i jo volia fer alguna cosa».

La víctima i altres testimonis asseguren l'home va buidar-los l'ampolla a sobre i va tractar d'encendre el combustible, que no va incendiar-se perquè era gasoil. Els Mossos que el va detenir corroboren que va amenaçar els presents de «cremar-los».

Per aquests fets s'enfronta a una pena de 25 anys de presó per un triple intent d'homicidi amb l'agreujant d'acarnissament.