L'economista Iñaki García Bernis serà el nou gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que gestiona l'hospital de Blanes i el sociosanitari de Lloret, entre altres centres. Segons va avançar Nova Ràdio Lloret, prendrà el relleu de Núria Constans, qui el passat 31 de juliol va deixar el càrrec després de 14 anys.

Cal recordar que el febrer de 2016, els plens de Lloret i Blanes van aprovar per unanimitat demanar la dimissió de Constans, per «la mala gestió» i «falta de transparència» de la Corporació de Salut, en relació sobretot a les retallades de diferents serveis o el col·lapse de les urgències de l'hospital de Blanes, entre altres polèmiques.

García, que s'incorporarà el pròxim 4 de setembre, va ser escollit per unanimitat pel consell rector a través d'un concurs obert. És llicenciat en Ciències Econòmiques i Administració d'Empreses, diplomat en Economia i amb titulació en el Programa de Direcció General. A més, acumula una àmplia experiència professional.

«Reuneix les condicions per ser el gerent, demanàvem una persona amb experiència en la direcció dins del món de la salut i ell té 30 anys d'experiència professional» va detallar el president de la Corporació, Albert Fernández, en relació al nou gerent.