Ensurt ahir en un hotel de quatre estrelles situat a la zona del Rieral de Lloret de Mar. Segons van confirmar ahir els Bombers de la Generalitat, al voltant de les onze de la nit van rebre un avís en què s'informava que part del sostre d'aquest establiment hoteler havia cedit. Fins a la zona s'hi van desplaçar dues dotacions d'aquest cos d'emergències, així com també la policia local.

En arribar a l'establiment hoteler, l'Augusta Club, van poder comprovar que es tractava d'una part del fals sostre de guix del bar situat a la zona del hall. Segons els Bombers, feia unes setmanes que s'hi havia produït una fuita d'aigua que hauria afectat aquest material, que finalment va cedir, i va deixar un gran forat i material escampat per tota la recepció.

Els Bombers van procedir llavors a revisar que no s'haguessin produït afectacions estructurals greus que poguessin comprometre la seguretat del local, i una vegada comprovat que tot era segur, i que era una qüestió de manteniment de l'establiment, van donar l'operació per tancada cap a dos quarts de dotze de la nit.

A causa dels desperfectes es va habilitar un pas alternatiu per als clients al lateral del hall. Sortosament no es va haver de lamentar ferits.

Tot i això, el succés va causar una forta alarma entre els veïns de la zona, que van sentir nombroses sirenes, en una nit en la qual tot el país estava en alerta per l'atemptat terrorista que s'havia produït a la tarda a Barcelona i que es produiria hores més tard també a Cambrils.

Molts dels lloretencs preguntaven a través de les xarxes socials si sabien què estava passant o si es tractava d'algun tipus d'atac a la localitat selvatana.