El barri de Mas Enlaire de Blanes allotjarà el divendres 29 i el dissabte 30 de setembre, una nova activitat gastronòmica que s'ubicarà al lateral de l'edifici del Mercat d'Abastaments.

Segons va informar el consistori, l'organitza l'Associació de Veïns de Mas Enlaire amb la col·laboració de l'Ajuntament de Blanes, i amb el suport del col·lectiu Artesans d'Arreu, que promou activitats de caire gastronòmic arreu del país.

Sota el nom de El petit mercat de les delícies, els visitants podran degustar una gran varietat gastronòmica de sabors i olors, i que inclouran una mostra de productes autòctons catalans.

El mercat temàtic estarà en funcionament el divendres 29 de setembre de deu del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre; i el dissabte dia 30 al matí.

Les parades estaran situades en un dels laterals de l'edifici del Mercat d'Abastaments de Mas Enlaire, més concretament, en el costat que dona a la Rambla Joaquim Ruyra, on antigament s'instal·laven les parades del Mercat dels Teixits del dilluns al matí.

L'Associació de Veïns de Mas Enlaire va destacar que l'objectiu a l'hora d'organitzar aquest esdeveniment gastronòmic és «seguir contribuint a la dinamització d'aquest barri, obrint les seves portes a tot el municipi». Aquesta iniciativa se suma a les que durant els darrers anys ja ha impulsat aquest veïnat, com per exemple la Fira d'Antiguitats.

Després de la bona acollida amb què ja compta aquesta fira, el desig de l'entitat veïnal és que tant vilatans com visitants gaudeixin d'aquesta nova iniciativa.

En aquest sentit, durant els darrers mesos va estar organitzant un cicle de xerrades sobre temes de salut comptant amb la col·laboració de l'Àrea Bàsica de Salut de Blanes, i tot just aquesta setmana n'ha encetat un altre sobre la «Vida en Parella» que es farà un cop al mes i finalitzarà al novembre.