Segueix-nos a les xarxes socials:

Segueix la recerca del jove de Santa Coloma desparegut dimecres passat

Segueix la recerca del jove de Santa Coloma desparegut dimecres passatddg

Sis dies sense notícies d'Adama Saho, el jove de Santa Coloma de Farners que va desaparèixer aquest dimecres. Els Mossos d'Esquadra estan al càrrec de la investigació i per ara, només se sap que el noi va agafar un autocar que cobria el trajecte de Santa Coloma de Farners a Vilobí d'Onyar.En aquest poble, és on se'l va veure per darrer cop. Aquell dia vestia un jersei de màniga llarga de color gris i portava uns pantalons negres llargs.

El jove, de 27 anys, assisteix a un centre d'educació especial i pot tenir problemes per orientar-se, segons han informat fonts policials. Des del passat dia 4 no se'n sap res, i l'endemà la família en va denunciar la desaparició. Des de llavors se'l va començar a buscar i els equips d'emergències no n'han trobat cap rastre.

En dispositiu de recerca que treballava ahir, els Mossos d'Esquadra van estar pentinant zones de Vilobí, Sils i Santa Coloma de Farners.

L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners va difondre aquest dissabte la desaparició del jove farnesenc a través de les xarxes socials perquè tingui més ressó i es demana que si algú l'ha vist o en té algun tipus d'informació la faciliti al telèfon d'emergències 112.

Prem per veure més contingut per a tu