Liciten l’elaboració d’un Pla Director per millorar el Nucli Antic de Lloret de Mar

Anirà a càrrec de l’empresa Paisaje Transversal i tindrà una durada de 9 mesos, amb un import de 65.000 euros

Es licita el servei d’elaboració d’un Pla Director de millora per la dinamització del Nucli Antic de Lloret

Es licita el servei d’elaboració d’un Pla Director de millora per la dinamització del Nucli Antic de Lloret / Ajuntament de Lloret de Mar

Redacció

Redacció

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha informat aquest dimecres a la seva pàgina web que l’empresa Paisaje Transversal elaborarà un Pla Director de millora per la dinamització del Nucli Antic del municipi. S’emmarca dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del fon NextGenerationEU, a través del qual es finançarà el projecte, amb un import de 65.884,50 euros (54.450 euros de pressupost net sense IVA, més 11.434,50 euros corresponent a l’import de l’IVA al tipus del 21%). La durada del contracte és de nou mesos, a comptar des de la data de la seva signatura.

L’objectiu és dur a terme una diagnosi, definició, determinació i redacció d’un conjunt d’actuacions consensuades de manera participada per a la millora del barri del Nucli Antic. S’aplicarien en un horitzó temporal de cinc anys.

Per a aquestes actuacions, hi haurà diferents fases. La primera fase constarà d’una anàlisi actual i diagnòstic, amb una proposta de disseny, estructura, contingut i desenvolupament del web del Pla Director. La segona fase es basa en l’impuls participatiu, amb la definició de l’estratègia participativa i el sistema de treball. En la tercera fase s’inclourà el Pla integral d’accions de millora per a la revitalització i dinamització del Nucli Antic, amb els objectius específics de l’actuació, així com les accions i les línies estratègiques. Hi haurà set eixos temàtics: espai públic, habitatge, comerç, patrimoni històric, turisme, medi ambient i sostenibilitat, i digitalització.

En la quarta i última fase hi ha la presentació pública del Pla Director, amb la valoració i el tancament.

L’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas, destaca que «en el desenvolupament del Pla Director es considera molt important el procés participatiu».